øyenbryn

Øyenbrynene er kjempe viktig del i ansiktet. Rotete og uformede øyenbryn gjør ansiktet stygt. Men har du fine og markerte øyenbryn løfter det ansiktet opp! Her skal jeg komme med noen eksempler på øyenrbynsformer:
http://linni.blogg.no/images/mms_op_single_id_331223_name_dsc00620_1179075530.jpghttp://www.judiciaryreport.com/images/megan-fox-photo-1.jpghttp://www.style.com/slideshows/fashionshows/S2006CTR/REVILLON/DETAILS/00060m.jpg

Det finnes så mange forskjellige øyenbrynsformer. Det finnes de tynne, sånn som Linni har. Det finnes de som Megan Fox har, de mellomstore. Og det finnes de store naturlige som hun random jenta har på bildet ovenfor.
Jeg, personlig, syns at på disse tre bildene var det Megan Fox som hadde finest øyenbryn.
For jeg syns ikke noe om tynne øyenbryn, eller det er ikke øyenbryn engang, det er folk som ikke har øyenbryn som tegner de. Dette finnes særlig i emostilen. Og jeg syns det er kjempe stygt! Jeg sier ikke det at Linni har stygge øyenbryn, men folk som ikke har øyenbryn men som har tegnet øyenbryn til seg selv er stygt! Øyenbryn som er rundformet og smale er heller ikke så finf. Sånn som disse:
uten navnft

Jeg foretrekker store øyenbryn og jeg kunne dødd for øyenbryn som Ulrikke Lund har. Bare skjekk disse:
uten navn


Også kan jeg innrømme at først når jeg begynte å tegne øyenbrynene, var jeg så sykt dårlig til det. Resultatet ble ujevnhet, mørke og altfor store og markerte øyenbryn. Når jeg ser på bilder fra den tiden blir jeg kjempe flau! Er det ingen som har sagt ifra til meg?? Gode venner jeg har!
Mitt tips er å ikke tegne altfor mye, tegn bare LITT, sånn at det ikke synes. Lykke til!

Én kommentar

11.08.2010 kl.11:11

det beste tipset er vel og bruke eyebrown shadow :) blir ikke fult så mørkt å mye enklere og få av :)

Skriv en ny kommentar

kirsti monica

kirsti monica

22, Kautokeino

Bor i Kautokeino, som dere sikkert ser her ovenfor. Spiller fotball, er sammen med verdens snilleste og kjekkeste gutt, har de beste vennan og er fornøyd med livet! Blogger om det som interesserer MEG.

hits